home 2024. május 20., Bernát napja
Online előfizetés
Péntek, 2016. Április 15.
20:00
Szabadka — Szlovák művészeti est
Rendezvény
Szabadka — Szlovák művészeti est

(Szabadka, Strossmayer utca 9.)



 

Marek Ormandík a kortárs szlovákiai képzőművészeti élet egyik legismertebb és legexpresszívebb alakja. Munkái gondolkodásra késztetnek, provokatívak, és lekötik a befogadó figyelmét. Amíg az emberi lélek sötét zugait kutatja és bibliai mítoszokat dönt le, addig alkotásaiba sajátságos humorát és iróniáját is belopja. A kiállítás felöleli Ormandík legújabb ciklusának munkáit és illusztrációit, melyek egyenesen a párizsi műteremből érkeznek Szabadkára.

A kiállításmegnyitó után Martina Javor szlovák énekes és gitáros ad koncertet. Martina a szlovák zenei élet új generációjának egyik legígéretesebb tehetsége. Bemutatkozó lemezét 2015-ben adta ki White Lies Covered Eyes (Ámítás apró füllentésekkel) címmel. A rangos Radio_Head-díjra javasolták.


Kattints az alábbi képre, és látogasd meg az esemény Facebook-oldalát is:

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..