home 2024. szeptember 08., Adrienn napja
Online előfizetés
Szerda, 2023. Szeptember 27.
17:00
Szabadka — Sportélet Szabadkán az 1880-as és 1890-es években
Előadás
Szabadka — Sportélet Szabadkán az 1880-as és 1890-es években

Kubičković Ákos történész előadása: Sportélet Szabadkán az 1880-as és 1890-es években.
Az előadás keretében szó lesz a szabadkai sportélet létrejöttéről és szervezéséről a 19. század utolsó két évtizedében, a historizmus építészetének, iparművészetének és képzőművészetének idején. Említésre kerülnek az első sportegyesületek, egyes személyek, akiknek a szabadkai és palicsi sportélet szervezésében kiemelkedő szerep jutott, valamint néhány kiemelkedő sportmunkásról és sportolóról is szó lesz.
Az előadás a Historizmus Szabadkán című múzeumi kiállítás kísérőrendezvénye, magyar nyelven 2023. szeptember 27-én (szerda) 17 órai kezdettel kerül megrendezésre a Szabadkai Városi Múzeumban.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..