home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Szombat, 2024. Szeptember 21.
17:00
Szabadka — Képregény Karaván
Rendezvény
Szabadka — Képregény Karaván

A Vajdasági Magyar Képregény Társaság negyedik alkalommal szervezi a Képregény Karavánt, amelynek ezúttal a szabadkai székhelyű Szekeres László Alapítvány ad otthont.

A rendezvényre 2024. szeptember 21-én 17 órától kerül sor az Alapítvány székházában.

A VMKT korábban meghirdetett rajzpályázatának győztese készítette a rendezvény plakátját, ami a pályázat esetében a közösségi érdeklődés sikerét mutatja, a győztes plakát színvonala pedig a vajdasági képregényesek kvalitásairól árulkodik.

A szombati rendezvényen jelen lesz a budapesti Simon István, a Lucky Luke képregények kiadója (Pesti Könyv Kiadó), Patyi Beáta, szabadkai képregényalkotó és képregenylapozó is lesz Patyerek Csaba, a Vajdasági Magyar Képregény 

Társaság alapító elnöke moderálásával.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 024/672-110-es telefonszámon, a szla.pr@szla.org.rs email-címen, vagy a Szekeres László Alapítvány Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..