home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2023. Június 01.
19:00
Szabadka — Gyermekeink kortársa, János Vitéz
Előadás
Szabadka — Gyermekeink kortársa, János Vitéz

A VM4K Csütörtök esték elnevezésű programsorozatának 2023. június 1-jei eseményén a Szekeres László Alapítvány és a VM4K által kiadott János Vitéz mesekönyv kapcsán beszélgetünk a könyv illusztrátorával, Dr. Tóth Alisa grafikusművésszel, a Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Karának adjunktusával, illetve Jovánovity Patyerek Réka magyar nyelv és irodalom szakos tanárral. A MOZDULJ! PETŐFI! programsorozat részeként megrendezésre kerülő eseményen szó esik majd a mesekönyv illusztrációi mögötti inspirációról, valamint Petőfi ezen elbeszélő költeményének irodalmi jelentőségéről. Az est moderátora Kucor Tamara művészettörténész, a Szabadkai Kortárs Galéria kurátora lesz. Az eseményen a résztvevőknek alkalmuk adódik megtekinteni Dr. Tóth Alisa alkotásait is, a beszélgetéssel egybekötött kiállításra 2023. június 1-jén, 19.00 órakor kerül sor a VM4K Klubhelyiségében.
A belépés ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött. Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..