home 2024. szeptember 16., Edit napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2024. Május 16.
18:00
Szabadka — Dudás Károly Magyar utak
Könyvbemutató
Szabadka — Dudás Károly Magyar utak

2024.05.16-án (csütörtök) 18.00 órától egy izgalmas könyvbemutatóval várjuk a közösséget a palicsi Magyar Művelődési Központban (Palics, Bohinj u. 11.)!
 
Dudás Károly Magyar utak című könyvének bemutatójára kerül sor, melynek keretében a szerzővel Tóth Lívia beszélget.
A kiadvány a vajdasági magyar közösség vívódásairól, küzdelmeiről szól az író, az újságíró vagy éppen — ahogyan a szerző magát nevezni szokta — a botcsinálta politikus szemszögéből. Témái az anyanyelv, a megmaradás, az értelmiségiek szerepvállalása, a közösség iránt vállalt kötelezettség köré fűződnek, miközben megismerhetjük azokat a művészeket, alkotókat vagy inkább barátokat, akik Dudás Károly mellett az általa bejárt út részesei voltak. A szövegek mintegy negyed évszázadot ölelnek át, a ’90-es évektől a 2010-es évek közepéig.
 
A könyv a Hét Nap Lapkiadó Kft. kiadásában jelent meg

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..