home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Péntek, 2016. Augusztus 26.
19:00
Szabadka — Cvitkó Beatrix, Kovács P. Emese és Kocsis Katalin kiállítása
Kiállítás
Szabadka — Cvitkó Beatrix, Kovács P. Emese és Kocsis Katalin kiállítása

 

 

 

 

Kik is vagyunk mi? Kisfaluból nagyvárosba csöppenő leánykák. A művészet iránti érdeklődésünk vezényelt minket a Politechnikai Iskola nyomdaipari terméktervező szakára. Közösen léptünk rá a sikerhez vezető út első lépcsőfokára. Sorban jöttek a lehetőségek, pályázatokon és versenyeken vettünk részt, kisebb nagyobb eredményekkel. Az alapok elsajátításában Suhajda Zita tanárnő segített legtöbbet. Az iskola mellett külön szakkörre jártunk, melyet Kozma Laura tartott Csantavéren. A szakkör lehetőséget adott arra, hogy kiállítsunk a helyi művelődési egyesület tavaszi és őszi tárlatán. Immár negyedik éve veszünk részt rajtuk festményeinkkel. Számos más kiállításon is helyet kaptak a munkáink, többek között a MIRK-en, a KMV-n, iskolai kiállitásokon és egyéb kisebb rendezvényeken. Régóta tervezett közös álmunk most teljesül, mindenkit szeretettel várunk a Klein House-ban! Cvitkó Beatrix, Kovács P. Emese és Kocsis Katalin

A kiállítást Kozma Laura képzőművész nyitja meg.
Közreműködik: Roncsák Marcell zenész


Az esemény Facebook-oldala:
https://www.facebook.com/events/875496565928601

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..