home 2024. május 20., Bernát napja
Online előfizetés
Kedd, 2024. Március 12.
18:00
Szabadka — Antolovics Péter: Magánbeszélgetés
Könyvbemutató
Szabadka — Antolovics Péter: Magánbeszélgetés

Szeretettel várnak minden érdeklődőt 2024. március 12-én (kedden) Antolovics Péter: Magánbeszélgetés című kötetének bemutatójára.

Helyszín: A szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ (Kossuth Lajos tér 4.) Garay Béla Termem.
A Népkör szervezésében Antalovics Péter költő és újságíró legújabb, Magánbeszélgetés című kötetének bemutatójára várjuk az érdeklődőket, 2024. március 12-én, 18 órakor, a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban.
A költővel Beke Otto beszélget a Népkör Garay Béla termében.
Közreműködik Szép Benedek, a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium tanulója.
Antalovics Péter verseiről a verssorai beszélnek legszemléletesebben: gránitba öntött képek, gyönyörű metafizika, csendes sírás a falon túlról, csupasz vidék fölött a kétség gomolyog, és a ködös kavargásban átlátszóvá válnak az arcok. Amikor nem vagyunk egyedül, akkor is egyedül vagyunk e sorokban, anélkül talán, hogy az önmagunkhoz visszavezető útra mindig rátalálnánk. Mert minden attól lesz igaz, hogy sosem történik meg, többek között ez is olvasható a kötet fülszövegében.

További információ és helyfoglalás:
Népkör Magyar Művelődési Központ
Kossuth Lajos tér 4.
024/557-033 (9.00-13.00)
info@nepkor.rs
www.nepkor.rs

Az esemény Facebook oldala megtalálható ITT

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..