home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Kedd, 2024. Április 23.
19:00
Szabadka — Ana  Adamović 1400 nap — Álomutazás
Előadás
Szabadka — Ana  Adamović 1400 nap — Álomutazás

Helyszín: Kortárs Galéria Szabadka, Raichle Ferenc park 5

Szeretettel várnak minden érdeklődőt Ana Adamović 1400 nap című kiállításának kísérőprogramjára, az Álomutazás című beszélgetőestre.

Ana Adamović a tömegturizmus jelenségét dolgozza fel többéves Tematikus park c. projektjében, amely mint egyfajta boldogságkereséssel, valamint a turizmus és a fotográfia médiuma közötti mélyen gyökerező kapcsolattal foglalkozva a sorozat munkái olyan analóg technikával készülnek, amelynek révén a turista nem mint kiváltságos, nyaralni vágyó egyén jelenik meg, hanem inkább az olcsó repülőjáratoknak köszönhetően a világot beutazó mérhetetlen tömeg tagjaként, aki egymástól nem sokban eltérő helyeken időzik el.

Hova utazunk manapság? Hogyan válasszuk ki úticéljainkat? Mit tartunk fontosnak, hogy megörökítsük fotón? Hogyan utaztunk a múltban? Ez csak néhány kérdés amellyel foglalkozni fogunk a beszélgetőesten, amelyet Ivana Ćirić, a Bosa Milićević Közgazdasági Iskola tanára és Tóth Borisz, idegenvezető fog moderálni, Jasmina Jovančić Vidaković, múzeumpedagógus asszisztálásával.

Csatlakozzon hozzánk, beszélgessünk az utazásainkról!

Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..