home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Kedd, 2024. Március 05.
19:30
Szabadka — A művésznő lepedője (komédia egy-részben)
Előadás
Szabadka — A művésznő lepedője (komédia egy-részben)

Helyszín: Népkör Magyar Művelődési Központ - Kosztolányi Dezső Terem

A művésznő lepedője című előadás, a Perem Magyar Színházi Egyesület által kerül bemutatásra a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban.

Leírás:
Mit tehet egy nő, aki képtelen a kalitkájából kilépni? Sanyarú sorsra kárhoztatja magát? Vagy még sem?
A kétszereplős dráma középpontjában Lujza áll, aki elhatározza, hogy felszámol régi, unalmas, megfásult életével és újra egyedülálló lesz. De hogyan? Egy tévedésnek vélt esemény kapcsán csöppen a történetébe Bálint András ügyvéd, aki tehetetlenül kering a nő és problematikája körül, hiszen az igyekvésük valahogy folyton gellert kap. Bár kettejük története összekapcsolódik, de életük nem fonódhat egybe míg az asszony házasságban él. A történet a Karinthy által megélt 1920 – as évek Budapestjén játszódik.
A darabot Rókus Zoltán írta és rendezte, Karinthy Frigyes humoreszkjei ihletésében.
Az előadásban Lujza szerepét Verebes Judit alakítja, aki a Zentai Magyar Kamaraszínház színművésze. Bálint szerepét Rókus Zoltán játssza, a Perem Magyar Színházi egyesület színész, elnöke

További információ és helyfoglalás:
Népkör Magyar Művelődési Központ
Kossuth Lajos tér 4.
024/557-033 (9.00-13.00)
info@nepkor.rs
www.nepkor.rs

Az esemény Facebook oldala megtalálható ITT

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..