home 2024. szeptember 16., Edit napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2023. December 07.
18:00
Szabadka — A Group’n’Swing karácsonyváró koncertje
Koncert
Szabadka — A Group’n’Swing karácsonyváró koncertje

Hangolódjunk együtt az ünnepekre a Group’n’Swing Zenekarral! A VM4K Csütörtök esték programsorozatának 2023. december 7-ei eseményén a Fonogram-díjas és kétszeres Jazzy Dalverseny különdíjas Group’n’Swing együttes karácsonyváró koncertjére várjuk Önt és családját.  

A kirobbanó energiájú zenekar sajátos hangzásával és kiemelkedő zenei minőségével lopta be magát a jazz és swing zene kedvelőinek szívébe. Repertoárjukban swinges, popos és latinos dallamokkal fűszerezett eredeti szerzemények és világslágerek feldolgozásai szerepelnek, melyek igazi big-band hangulatot varázsolnak a színpadra. Adventi családi koncertjükön a swing korszak legismertebb karácsonyi dalaival kedveskednek közönségüknek.

Az esemény a Szabadkai Népszínház Jadran színpadán kerül megrendezésre. 

A részvétel ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött. Jelentkezni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..