home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Szombat, 2023. Október 14.
13:00
Palics — Kárpát-medencei népdalkör találkozót
Találkozó
Palics — Kárpát-medencei népdalkör találkozót

A palicsi Palics Magyar Művelődési Egyesület idén immár 17. alkalommal szervezi meg az „Elindultam szép hazámból…” elnevezésű Kárpát-medencei népdalkör találkozót Palicson, 2023. október 14-én, szombaton, a palicsi Magyar Művelődési Központ nagytermében.
Program:
13 – 15h Vendégek fogadása
15h – 17.30 Műsor, melyben fellépnek a meghívott csoportok mellett a Palics MME tagjai is, valamint sor kerül a Vádor-ágnak, vagyis az oromhegyesi Gazdag Ág hagyományőrző vetélkedő fődíjának átadására is, melyet az idén megosztva a ludasi és a palicsi csapat nyert meg.
A műsor zárásaként, Petőfi születésének 200. évfordulója jegyében, közös dalként a résztvevők együtt éneklik el a Fa leszek, ha fának vagy virága... és a Befordúltam a konyhára... c. költeményeket
A közönség számára a belépés díjtalan.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..