home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2024. Augusztus 08.
--:--
Orom — X. Malomfesztivál
Fesztivál
Orom — X. Malomfesztivál

Augusztus 8‒10. (csütörtök‒szombat)
helíszín: Szélmalom
a Wemsical Serbia Ifjúsági és Kulturális Egyesület szervezésében

X. MALOMFESZTIVÁL

Kicsi, mégis óriási, nagy mégis családias. Egy fesztivál, ahol mindenből éppen annyi van, amennyire szükséged van. Ahol a kukoricatábla közepéből bukkan fel a nagyszínpad. Ahol selyemszalagon lógnak a levegőben, és óriáslabdákat görgetnek lábbal a legkisebbek. Ahol, ha tűz a nap, önkéntes tűzoltók hűtik a port a táncos lábak alatt, s csikók nézegetik a kirakodóvásárosok portékáját karámjukból. Fesztivál, amelynek lehet, hogy nem ismered minden fellépőjét, de biztosan találni fogsz magadnak új kedvencet. Egy hely, ahol akkor is jó lenni, ha nem az első sorban csápolsz, csak úgy vagy. Ahol végtelenbe bukik a végtelenül csillagos éjszaka, s ahol megtörténhetnek a csodák. Egy fesztivál, ahol ismerkedhetsz és megismerhetsz másokat, s talán egy kicsit önmagadról is tanulsz. Ahol nincs jobbra vagy balra, csak az egyensúlyba kerülés. Éggel, földdel, természettel, a világgal. Mosolyogva tobzódás és tánc, amíg a láb bírja, a szalmabála megfog, ha zuhannál. Egy hosszú falu végén, ahová nem ér el a város baja és zaja, a régi malom tövében megtalálsz minket.

Nappali programok, alkotótáborok, kézműves- és gyerekfoglalkozások, irodalom, színház, film, medence és zene, zene, zene.
Idén tízévesek vagyunk. Tíz éve létezik a Malomfesztivál, amelyre mi, szervezők hihetetlenül büszkék vagyunk.

Amit mindenképp érdemes tudni:
A fesztiválozóknak természetesen idén is ingyenes a medence és a kemping.
A fesztivált megelőző hetekben különböző alkotótáborokat szervezünk.
Számos családi programmal készülünk, gondolunk a totyogósokra, az ovisokra és a nagyobbakra is, és ahogy eddig is, a négylábúakat is szívesen látjuk.

Zenei kínálatunkat minden évben próbáljuk színesíteni és izgalmassá tenni, nem csak népszerű, de kevésbé ismert, de több figyelmet érdemlő előadóknak is teret adni, szűkebb és tágabb környezetünkből egyaránt meríteni a zenei stílusok minden rétegét érintve. Ízelítő a fesztivál zenei kínálatából: STEREO MC’S (UK), Lábos Electric Orchestra (RS), Juhász zenekar & Csizmadia Anna (RS), Analog Balaton (HU), Goblini (RS), Tudósok (HU), Tamburás Tesók (RS), Artan Lili (RS), Anima Sound System (HU), Bëlga (HU), Profesor Čonta&Patka (RS), Böiler (HU), Tamara Kezz (RS), Kanalizacija (LT), Omni Selassi (CZ), ék (HU), Bas i Stega (RS), Vodka For Kids (HU), Skier&Yeti és még nagyon sokan mások…

15 év alatt a fesztivál látogatása ingyenes.
Helyszíni jegyárak: háromnapos bérlet: 5.800, családi jegy: 3.000, napijegy: 2.000 dinár

További információk:
Malomfesztivál honlap
Malomfesztivál Facebook oldal
Malomfesztivál 2024 visuals
Malomfesztivál hangulatfotók
Malomfesztivál 2023 aftermovie

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..