home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Szombat, 2023. November 11.
17:00
Martonos — Pierre Maurice: Válás után (színházi vetítés)
Előadás
Martonos — Pierre Maurice: Válás után (színházi vetítés)

Nyugdíjasotthon

a Mortinus Faluvédő Egyesület szervezésében

Savelin Zoltán katolikus plébános 1993-ban húsz év szünet után újjáélesztette a martonosi magyar színjátszást.

Az 1979-ben Martonosra helyezett, igen agilis plébános a valamikori Katolikus Kör mintájára színjátszó csoportot alakított, amely a martonosi Testvériség-Egység Művelődési Egyesület keretében működött.

A plébános úr harmadik rendezése Pierre Maurice Válás után című színdarabja, amelyben a szerző fordulatos történet keretében keresi a választ arra, lehet-e valaki boldog mások boldogtalansága árán.

A szerepelők: Gruik Gábor, Hugyi Zsuzsanna, László Zoltán, Bús Róbert, Teleki Imre, Császár Attila, Sárkány Róbert, Úri Ede, Szabó Gizella, Sőreg Krisztián, Bartók Rudolf, Széll Attila, Sörös Mihály, Sörös Magdolna, Sárkány Margit, Széll János, Gulyás Antal és Tornai Rozália.

A színdarab levetítése után egy csésze tea mellett beszélgetés a rendezővel, ft. Savelin Zoltánnal.

A belépés díjtalan.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..