home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Szombat, 2023. Október 28.
09:00
Magyarkanizsa — Őszi pco-s és inzulin rezisztenca konferencia
Előadás
Magyarkanizsa — Őszi pco-s és inzulin rezisztenca konferencia

Helyszín: Művészetek Háza, pinceklub

Szervező: The Holistic Nutritionist

Őszi pco-s és inzulin rezisztenca konferencia

Egyre több érintettel találkozunk rendelőink keretein belül, de vajon mi ennek az oka? A túlzott stressz, a rossz minőségű étkezés, a szennyezett környezet? Vajon mi a kezelési terv, ha nem csak tüneti kezelést akarunk?

Egyebek között ezekre fogja megadni a választ a konferencia, és segít elindítani a gyógyulásodhoz vezető úton.

A konferencia nyitott széles közönségnek, és nőgyógyász, endokrinológus kollégákat is szívesen látunk, valamint bárkit, aki tovább szeretné képezni magát.

Itt a helyed, ha PCO, PCO-S diagnózist kaptál, inzulinrezisztenciád van, rendszertelenek a ciklusaid, polipod, miómád, cisztáid vannak méhben, petefészekben, mellekben, krónikusan hullik a hajad, krónikusan fáradt vagy, kedvetlen vagy, nincs életerőd, csökkent a libidód, androgén tünetek jelentkeztek (szőrösödés, pattanásos bőr), ha szeretnél valós válaszokat kapni a problémáidra.

Az előadók: Dupák Evelin életmód-coach, funkcionális táplálkozási szakértő, táplálkozástudományi szakember MSc, a The Holistic Nutritionist életmód vállalkozás megalapítója és dr. Palotás Gábor szülész-nőgyógyász szakorvos

A részletes program:

8.45‒9.00 óra: Érkezés, regisztráció

9.00‒10.15 óra: Dr. Palotás Gábor a PCO-S-ről, inzulin rezisztenciáról

10.15‒10.30 óra: Szünet, kötetlen beszélgetés a szakemberekkel

10.30‒12.00 óra: Dupák Evelin az életmódbeli kezelési lehetőségekről

12.00‒12.30 óra: Szünet, kötetlen beszélgetés a szakemberekkel

A részvételi díj 3.000 dinár.

Előjelentkezés szükséges a helyek korlátozottsága miatt a The Holistic Nutritionist Facebook-oldalon vagy az evelin.eletmod@gmail.com címen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..