home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Péntek, 2016. Február 19.
19:00
Magyarkanizsa — Versek és dalok
Koncert
Magyarkanizsa — Versek és dalok


VERSEK ÉS DALOK
A SU EGYÜTTES KONCERTJE

A zenekar tagjai tősgyökeres szabadkaiak, akik egy éve zenélnek együtt. Saját dalaikat, Lengyel Gábor és Szabó Róbert szerzeményeit adják elő. Később csatlakozott a csoporthoz Jónás Gabriella mint előadó. Az együttes idén az Idősek II. Kárpát-medencei kulturális és művészeti vetélkedőjének győztes zenekara lett.

Az összeállítás dalos-verses vallomás a szülőföldről, Vajdaságról és Szabadkáról. Előtörnek emlékek legendás színházi előadásokról, történelmi múltunkból, ifjúságról, szerelemről, búcsúzásról, elmúlásról. A dalok mellett Ady Endre, Gál László, József Attila, Kosztolányi Dezső, Örkény István és Radnóti Miklós versei, szavai hangzanak el.

Jónás Gabriella – vokál

Szabó Róbert – vokál, gitár
Tamás Zoltán – gitár, basszusgitár
Lengyel Gábor – billentyű
Fekete Vilmos – dob

A koncert megvalósulását a Magyar Nemzeti Tanács támogatta.

A belépőjegy ára 250 dinár.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..