home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2016. Március 17.
17:00
Magyarkanizsa — Szalai Attila könyvbemutatója
Könyvbemutató
Magyarkanizsa — Szalai Attila könyvbemutatója


a Generáció Civil Szervezet és a József Attila Könyvtár szervezésében

SZALAI ATTILA:
SPORT, MŰVÉSZET ÉS ROCK
& ROLL
KÖNYVBEMUTATÓ


A Hét Nap kiadásában megjelent Szalai Attila gyűjteményes karikatúrakötete, amelyben 160 sportoló, művész és zenész portréja kapott helyet. „A talentumot fentről kaptam, a sáfárkodás rajtam múlik idelent” – olvashatjuk a szerző rövid vallomását a kötet elején. Szalai Attila a Hét Nap munkatársaként hetente jelentkezik aktuális és portrékarikatúráival. Az elmúlt esztendők terméséből válogatott gyűjtemény bizonyítja, hogy a művész alkotásait szemlélve nemcsak közismert személyeket ismerhetünk föl a karikatúrákban, hanem egy-egy vonalban, gesztusban sokszor önmagunkat is.

Az estet vezeti és a  művésszel beszélget: Agárdi Gábor

A belépés díjtalan.      

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..