home 2024. július 18., Frigyes napja
Online előfizetés
Szombat, 2024. Május 18.
16:00
Magyarkanizsa — Mentsük meg a parkot, irány a liget!
Előadás
Magyarkanizsa — Mentsük meg a parkot, irány a liget!

Időtartam: 16.00‒19.00 óra

Helyszín: Népkert

Mentsük meg a parkot, irány a liget!
Bemutatkozik Magyarkanizsa önkormányzatának Re-Park kezdeményezése

Közvélemény-kutatást és családi programokkal megtűzdelt közösségi pikniket szervez Magyarkanizsa önkormányzata a Népkertben, amelynek célja a Nagypark jövőbeli tartalmának közös kialakítása. 
Az önkormányzat célja, hogy a jelenlegi park látogatottsága növekedjen, annak területe új, reprezentatív zöldfelületi elemekkel bővüljön, a tér a lakosság szórakozási igényeit kielégítő, új programokkal és új tartalmakkal gazdagodjon.
A szervezők szeretettel várják Magyarkanizsa község lakosságát, hogy vegyenek részt a Nagypark jövőjének közös megtervezésében. A részletes kérdőív kitöltését követően a projektfelelősök begyűjtik és feldolgozzák a véleményeket.
A délutáni program részeként előadásokat is hallgathatnak a Népkert múltjáról és jelenéről. Előadóink a téma elismert szakértői lesznek: Fejős Sándor történész, Forró Lajos történész, Resócki Vázsonyi Csilla néprajzkutató és Valkay Zoltán építészmérnök-helytörténész. A beszélgetést Sáfrány Túrú Ágnes okleveles növényorvos, a Re-Park kezdeményezés koordinátora moderálja.
A fent említett előadásokon kívül bábszínház, könnyed családi programok (kincskeresés, családi olimpia) is várják a kilátogatókat. A legügyesebbeknek a szervezők értékes nyereményekkel is készülnek.
Lehetőség lesz a Népkert területén piknikezni is, aki teheti, hozzon magával pokrócot, játékot, nassolni valót. 
Töltsünk el együtt egy délutánt Magyarkanizsa közkedvelt és egyik, talán legfontosabb helyszínén!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..