home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Hétfő, 2024. Október 07.
09:00
Magyarkanizsa — Kisbabás Anyakör
Műhely, foglalkozás
Magyarkanizsa — Kisbabás Anyakör

Időtartam: 9 és 11 óra között 

Kisbabás Anyakör

A programot Vígi Sára dúla, perinatális szaktanácsadó facilitálja.

Azt tapasztalom, hogy a hasonló élethelyzetben lévő nők mindig tanulnak egymástól, a megtartó környezet pedig biztosítja, hogy mindenki egyenrangú lehessen a körben. Fontos megosztanunk egymással a megéléseinket, lerakni a terheket, kimondani dolgokat, vagy csak meghallgatni a másikat, megfogalmazni a kérdéseinket. Így válunk csak igazán anyatársakká, közösséggé.

A témák spontán is alakulnak majd, de biztosan körbejárjuk a szülés körüli időszak és a kisbabás lét témáit: a szülést és a gyermekágyas időszakot, a szoptatást, táplálást, fejlődést - és a jelent, azt, ami Benneteket foglalkoztat.

S hogy miért fontos, hogy a babáitokkal vehettek részt? Egyrészt, mert magadra fordíthatsz időt, mégsem kell távol lenned a babádtól, és itt maximálisan érteni fogja mindenki, hogy miben vagytok éppen. Másrészt a babák mindig reagálnak arra, ami az édesanyjukkal, ami az anyjukban történik, ami az anyában oldódik, az a babában is.

A kör 4 alkalmas, kétheti rendszerességgel délelőttönként találkozhat 4 anya-baba páros.

Jelentkezni e-mailben a vigisara.dula@gmail.com címen lehet szeptember 4-ig. A jelentkezőknek utána küldök e-mailt.

Ára: 1400 dinár/alkalom

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..