home 2024. május 20., Bernát napja
Online előfizetés
Péntek, 2017. Április 07.
19:00
Magyarkanizsa — Kalandozások bicikliföldön
Egyéb
Magyarkanizsa — Kalandozások bicikliföldön

Szervező: Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája

Kalandozások bicikliföldön

Avagy mit csinált Berec Sári Hollandiában?

 

„Amikor azt mondtam valakinek, hogy Hollandiába utazok, 10-ből 8-nak biztosan eszébe jutott, hogy ott legálisak a drogok, de az persze senkinek, hogy Utrecht, ahol tanultam, híresen a legjobb egyetemek között van Európában.”

Mennyit tudunk Hollandiáról, és mikor lépünk túl a sztereotípiákon? Milyenek a hollandok valójában, miért fontosabb nekik a Mikulás, mint a karácsony? Miért nem használnak függönyt? Miért bicikliznek ennyit, és mitől ennyire boldogok a holland anyukák? És vajon miért dönt egy kanizsai lány a holland nyelvtanulás mellett?

Berec Sárival beszélgetünk itthonról és otthonról, Magyarkanizsáról, Budapestről és Hollandiáról, KMV-ről, szervezésről, újságírásról, gyerekvigyázásról, multicégekről, iskoláról, munkáról, nyelvről, külföldön tanulásról, élésről és rengeteg megélésről, tapasztalásról.

A beszélgetés után „nagy holland közösségi kvíz” – a nyertes(ek)nek kis ajándékkal készülünk.

A belépés díjtalan, támogatást elfogadunk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..