home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Vasárnap, 2023. Október 22.
08:00
Magyarkanizsa — Jószág-, kézműves- és kirakodóvásár
Vásár
Magyarkanizsa — Jószág-, kézműves- és kirakodóvásár

Helyszín: Vásártér
Szervező: Magyarkanizsa Helyi Közösség és a Komunalac Közvállalat 

Jószág-, kézműves- és kirakodóvásár
A vásári program keretein belül zenés szórakoztató műsorra, nyárson sültekre, bográcsos ételekre, gyerekjátékokra, ingyenes vércukorszint- és vérnyomásmérésre számíthatnak az érdeklődők.

Szezonzáró vásárt és körömpörkölt-főzőversenyt tartanak október 22-én, vasárnap Magyarkanizsán.   

A vásár alkalmával a szokásos kísérőprogramokat is megrendezik. 8 órától ingyenes vérnyomás- és vércukorszint mérést szerveznek. 9 órától kisállat simogatás szerepel a programban, s játékos foglalkozások kezdődnek gyerekeknek. 9 órától jótékony palacsintasütés lesz az Együtt-Veled-Értük Egyesület védencei számára. 11 órakor kihirdetik a Legszebb madárijesztő elnevezésű verseny győzteseit. A polgárokat emellett zenés, szórakoztató programok is várják a vásár ideje alatt.  

A körömpörkölt-főzőversenyt az Agrokanizsa fennállásának 20. évfordulója alkalmából szervezi Magyarkanizsa Község Önálló Mezőgazdasági Termelőinek Általános Egyesülete.   

A főzőcsapatok 8 órától gyülekeznek. 8 és 10 óra között lehet leadni a pálinkaverseny, valamint a sós és édes sütemények versenyének mintáit. 10 órakor lesz a hivatalos megnyitó. A Cifraszűr népdalkórus negyed 11-től lép fel. 10.30-tól kakasfogó és zsákban ugráló versenyt szerveznek gyerekeknek. 12-től 13.30-ig lehet majd leadni a körömpörkölt mintákat. Az eredményhirdetést 15 órakor tartják.   

A vásár és a verseny ideje alatt a látogatók birkapörköltet, rostélyost, főtt csülköt, lángost vásárolhatnak. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..