home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Kedd, 2023. Február 21.
17:00
Magyarkanizsa — Februári útibeszámoló — Utazási tippek (nem csak) hátizsákos utazóknak
Előadás
Magyarkanizsa — Februári útibeszámoló — Utazási tippek (nem csak) hátizsákos utazóknak

A Természetjáró Egyesület szervezésében
Az előadók: Bázsonyi Balassa Emese és Vàzsonyi Ákos
 

Emese és Ákos vagyunk, utazók, digitális nomádok.
Próbálunk évről évre többet utazni, utazónak lenni és nem turistának. Utazás közben kapcsolatba kerülni a helyiekkel, minél több kultúrát megismerni, közöttük lakni. A teljesség igénye nélkül szeretnénk bemutatni azokat az utazási lehetőségeket, amelyeket mi már kipróbáltunk vagy a jövőbeli terveink között szerepelnek és ezért már ismerjük őket, megosztani tippeket és tapasztalatokat, hogyan tudja bárki magának megszervezni az utazásait. 
Az előadás során lesz szó a repjegyvadászat és -vásárlás trükkjeiről és rejtelmeiről, platformokról, amelyek segíthetnek egy utazónak, hogy minél költséghatékonyabban valósítsa meg az utazását, tippekről és ötletekről a dogsittingtől kezdte a couchsurfingen keresztül a lakóautóbérlésig és házcseréig.
Beszélünk programokról, amelyek egyetemistáknak szólnak és lehetőségekről, amelyek mindenki számára elérhetőek, mint például a Workaway, amely keretében napi 5 óra munkáért szállást és ellátást kapsz a világ bármely pontján. 
Nemcsak egyetemistáknak, nemcsak hátizsákosoknak, nemcsak gyerekek nélkül utazóknak szól az előadás.

Helyszín: Művészetek Háza, pinceklub
A belépő önkéntes adomány.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..