home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Péntek, 2023. Február 24.
10:00
Magyarkanizsa — Fabók Mancsi bábszínháza — A háromágú tölgyfa tündére – bábelőadás
Színház
Magyarkanizsa — Fabók Mancsi bábszínháza — A háromágú tölgyfa tündére – bábelőadás

A Regionális Kreatív Műhely szervezésében
A háromágú tölgyfa tündére – bábelőadás

Az előadás tartalmából: Sűrű erdő közepében gazból gyütt boszorkány őriz ódon tölgyfába zárott három tündérleányt. A mese arról beszél, hogy éretlenke, de jó lelkületű királyi fiú mint szabadítja meg ezeket, mint veszejt el közülük kettőt, s mint szeret meg egyet halálosan.

De kettejük boldogságára várni kell türelmesen: hiszen a gazból együtt boszorkányt sem kell félteni! Ámító fondorlatossággal széjjelszakítja az egymásnak teremtetteket, a tündérleányt több ízben elveszejti, s haj, mi kegyetlenségeket nem mível! De hogy a szép, szelíd, tartózkodó, s kezdetekben erőtlen tündérleány mint kap erőre, s az éretlenke királyi fiúból mint válik igaz, nyitott szemekkel élő királyi személy, s hogy kettejük fényes szerelme legyőzi-e a sötét fondorlatokat, azt csak azok láthatták, kik megtekintették az előadást.

A belépés díjtalan, az előadásra szervezetten érkeznek a Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény növendékei és Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola tanulói.

Helyszín: Művészetek Háza, nagyterem

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..