home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Péntek, 2024. Augusztus 23.
19:00
Magyarkanizsa — Az Interetno Fesztivál Magyarkanizsán!
Rendezvény
Magyarkanizsa — Az Interetno Fesztivál Magyarkanizsán!

Művészetek Háza
az Interetno Fesztivál és a Cnesa OMI szervezésében

Táncpanoráma: Ecuador, Portugália és Észak-Ciprus

Az Interetno Fesztivál Magyarkanizsán!

Augusztus 21-e és 25-e között kerül Szabadkán megrendezésre az Interetno Fesztivál a maga sokszínű programjával. Felújítva a régen megkezdett hagyományt, idén a Táncpanoráma Magyarkanizsán vendégszerepel!

Augusztus 23-án este három nagyszerű táncegyüttest üdvözölhetünk a Művészetek Házában: bemutatkozik Ecuador, Portugália és Észak-Ciprus egy-egy együttese.

Ismerjük meg őket!

Fuego Morlaco zenekar és táncegyüttes Ecuador

Jhonny Faicán 2016-ban alapította meg a Fuego Morlaco művészeti táncegyüttest. A csoport célja Cuenca és Ecuador hagyományainak és szokásainak népszerűsítése a tánc és a zene nyelvezetével. A zenészek és a táncosok a hagyományaik elsajátítása mellett, heti több órában elméleti és gyakorlati oktatástban is részesülnek.

Coimbra Folkloric Group Portugália

A Coimbra Folkloric Group egy 1986-ban alapított nonprofit szervezet, amely a Coimbra és környékének 19. századi népi hagyományait őrzi és népszerűsíti. Színpompásan mutatják be ének, tánc, viselet és helyi gasztronómiai különlegességeiket. Nem csupán Coimbra városában, de nemzetközi színtéren is jelen vannak, képviselve Portugáliát Brazíliától Szerbiáig, számos fesztiválon és kulturális eseményen.

Beyarmudu Municipality Folk Dance Group – Észak-Ciprus

A Beyarmudu Municipality Folk Dance Group 2013-ban alakult, hogy megismertesse a török fiatalságot népi hagyományaikkal, és bemutassa kultúrájuk sokszínűségét világszerte. Jelenleg több mint 250 taggal működnek, akik négy korcsoportban aktívak.

Jegyek elővételben 300 dináros áron augusztus 15-től vásárolhatók a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény oktatási részlegének 15-ös számú irodájában.

A rendezvény támogatója Magyarkanizsa önkormányzata.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..