home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Péntek, 2024. Szeptember 13.
--:--
Magyarkanizsa — A kellékes
Színház
Magyarkanizsa — A kellékes

Helyszín: Művészetek Háza

Szervező: Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény 

A kellékes

Budinčević Krisztián vizsgaelőadása Eberhard Streul-Parti Nagy Lajos A kellékes című one-man show-ja alapján

Budinčević Krisztián 1996-ban született. Sokáig néptáncolt Szabadkán, tagja volt a Fabula Rasa színjátszó grundnak. Élelmiszeripari technikusként fejezett a Vegyészeti-Technológiai Iskolában, majd 2017-ben felvételizett az Újvidéki Művészeti Akadémiára, és László Sándor, valamint Balázs Áron osztályában diplomázott. 2020 őszétől a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának tagja.

Bieder József kellékes teszi a dolgát: pakol az üres színpadon, ám felnézve váratlanul közönséggel találja magát szemben. A hajdani segédszínész, ez az örökös háttérember először roppant zavarba jön, nem tudja, hogyan oldja meg ezt a számára váratlan, már-már szürreális helyzetet, de aztán egyre jobban feltalálja magát: mesélni kezd az életéről, a színházról, hajdan volt nagy színészekről, s mulatságos vagy szívszorító anekdotákat, emlékeket idéz fel a kulisszák előtt és a kulisszák mögött történtekről.

Rendezte/játssza: Budinčević Krisztián

A belépődíj önkéntes adomány.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..