home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2023. November 16.
10:00
Kispiac — XV. Benedek Elek népmesemondó verseny
Verseny
Kispiac — XV. Benedek Elek népmesemondó verseny

Helyszín: általános iskola

a Jókai Mór Művelődési Egyesület szervezésében

A mesemondó verseny az irodalommal, ezen belül a népmese műfajával való ismerkedést szolgálja.

A benevezés feltétele, hogy a versenyzőknek magyar népmesét kell választani, amely életkoruknak megfelelő, és amellyel nem szerepeltek még mesemondó versenyen. A versenyre 5–15 éves gyerekek jelentkezését várjuk Magyarkanizsa község területéről.

A mesemondó versenyhez rajzpályázat is kapcsolódik, amelyen tetszőlegesen választott népmese tetszőleges technikával készült illusztrációjával lehet részt venni. A munkák 5-ös méretű rajzlapon készüljenek.

A legsikeresebb rajzok készítői könyvjutalomban részesülnek.

A rajzokat és a benevezéseket november 14-ig kell eljuttatni a kispiaci iskolába vagy a Jókai Mór ME, 24416 Kispiac, Testvériség-egység utca 10. levelezési címre.

Támogató: Magyarkanizsa Község.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..