home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Péntek, 2023. Március 24.
17:00
Horgos — Úti beszámoló — Hátizsákkal Örményországban
Előadás
Horgos — Úti beszámoló — Hátizsákkal Örményországban

A horgosi Művelődési Ház és a József Attila Könyvtár szervezésében

ÚTI BESZÁMOLÓ 5. – Hátizsákkal Örményországban

Vázsonyi Balassa Emese és Vázsonyi Ákos vagyunk. Digitális nomádok, utazók, nyelvtanárok.

Amikor a nászutunkat szerveztük, egyértelmű volt, hogy hátizsákosan szeretnénk minél több érdekes helyre eljutni, saját szervezésben, alacsony költségvetéssel. Végül egy 16 napos utat valósítottunk meg három országban (Grúzia, Örményország és Ciprus), több helyen couchsurfingeltünk, vagyis aludtunk helyiek nappalijában, akik befogadtak bennünket, új barátokat szereztünk és az ő szemükön keresztül ismertük meg az országot, valamint megismerkedtünk más hasonló értékrenddel rendelkező utazókkal.

Az előadás során egyrészt a tapasztalatainkat szeretnénk átadni, másodsorban bemutatjuk Örményországot, harmadrészt pedig megosztunk néhány költséghatékony utazási tippet is az érdeklődőkkel.

A belépő önkéntes adomány.
Facebook esemény:  www.facebook.com/events/759417028705919/?ref=newsfeed

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..