home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Péntek, 2022. November 18.
18:00
Horgos — koRnSpiRit – Open the Door
Műhely, foglalkozás
Horgos — koRnSpiRit – Open the Door

koRnSpiRit – Open the Door - Esős, hideg, borús november, s ha november akkor újra itt a koRnSpiRiT világa. Sötét tónusok, a belső én kitárulkozása, az intuíció erőfeszültségéből feltörni vágyó világ. A már megszokott és meghökkentő misztikus faarcok mellett a koRnSpiRit egy új oldalát tárja a nagyközönség elé. Az Open the Door című kiállítás keretein belül ezúttal az ajtóké és az ablakoké a főszerep. A fotó kiállítás ízelítőt tár elénk a szecesszió, a neoklasszicista, a neoreneszánsz, neobarokk és a gótikus építészet impozáns nyílászáróiból, valamint felvonultatja a parasztromantika és az egykori polgári házak épületasztalosi remek műveit és különlegességeit.

A kiállításmegnyitóra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..