home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Kedd, 2023. November 21.
11:00
Horgos — Tigris Péter
Előadás
Horgos — Tigris Péter

Helyszín: Művelődési Ház

Szervező: Cnesa OMI 

Tigris Péter

A Szabadkai Gyermekszínház előadása

Péternek, a kis tigrisnek hosszú utat kell bejárnia, meg kell ismernie a bölcsességet, a butaságot és a jóságot, mire méltó lesz a bátorságot jelentő tigriscsíkokra. Önmagunk elfogadásához a félelem leküzdése az első komoly lépés ‒ erről szól a darab.

Hanna Januszewska legnépszerűbb gyermekszínházi alkotása hazájában, Lengyelországban a bábszínházak repertoárjának nélkülözhetetlen darabja. A darab szereplői emberi karaktereket személyesítenek meg, egyszerre jelenik meg bennük egy adott állat és egy emberi jellemvonás. Ezt a kettősséget használva teremtett újszerű bábos formanyelvet a szabadkai színház.

író: Hanna Januszewska

rendező: Veres András

díszlettervező: Mátravölgyi Ákos

zene: Lengyel Gábor

Szereplők: Fridrik Gertrúd, Greguss Zalán, Kocsis Endre, Budanov Szloboda Márta, Gál Elvira

A program támogatója Magyarkanizsa önkormányzata.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..