home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Hétfő, 2023. Október 23.
16:30
Horgos — Megemlékezés és a Mécsvirág együttes előadása
Előadás
Horgos — Megemlékezés és a Mécsvirág együttes előadása

Helyszín:Művelődési Ház

Szervező: Művelődési Ház szervezésében

Megemlékezés és a Mécsvirág együttes előadása

Az 1956-os magyar forradalomra és szabadságharcra emlékezünk, majd a zentai Pro Urbe-díjas Mécsvirág együttes előadása következik.

Előadásuk a szülőföldről, az anyanelvről, valamint a kultúra szépségéről és annak közösséget megtartó erejéről szólnak. Tagjai: Verebes Krnács Erika előadóművész, valamint Baráth Hajnal Anna és Zsoldos Ervin verséneklő.

Ahogyan az együttes a nevében a rét, a mező jó illatú virágának, a mécsvirágnak a csodáját őrzi, amikor az estefelé kinyílik, fehéren vagy vörösen virít az estébe hajló világban, mint az éjszakában pislákoló mécses lángja, úgy szeretnék a csoport tagjai hallgatóságukkal felfedeztetni és megszerettetni a népdal, a zene, a vers, egyszóval az énekelt vers legapróbb csodáit és szépségeit.

A belépés díjtalan.

A program támogatója Magyarkanizsa önkormányzata.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..