home 2024. szeptember 08., Adrienn napja
Online előfizetés
Szombat, 2023. December 16.
15:30
Horgos — Karácsonyi kavalkád
Ünnepség
Horgos — Karácsonyi kavalkád

Helyszín: Művelődési Ház

a Művelődési Ház szervezésében

Karácsonyi kavalkád  – adventi gyertyagyújtások

A falu központjában elhelyezett adventi koszorú összetartozásunk és egységünk jelképe, melyen advent vasárnapjain lángra lobbantjuk a hit, a remény, az öröm és a szeretet gyertyáit.

Az adventi időszakban énekekkel, versekkel készülnek a Napraforgó Óvoda növendékei, a Kárász Karolina Általános Iskola gyermekei, a Karizmatikus énekkar, továbbá vendégeink lesznek a mórahalmi kórus tagjai, a kispiaci Jókai Mór Művelődési Egyesület népművészei és a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület asszonykórusának tagjai.

A karácsonyi kavalkád során mézeskalácsot készítünk és díszítünk, elkészítjük Horgost a mézeskalácsfalut, régi a homokháti térségre jellemző ízes recepteket gyűjtünk és finomságokat kóstolunk, fenyőfadíszeket készítünk, karácsonyi vásárt rendezünk, majd falukarácsonyi ünnepéllyel zárjuk a kavalkádot.

Hangolódjunk együtt az ünnepekre!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..