home 2024. május 21., Konstantin napja
Online előfizetés
Vasárnap, 2015. Augusztus 02.
16:00
Emlékünnepség a pusztatemplomnál
Rendezvény
Emlékünnepség a pusztatemplomnálA rendezvény célja, hogy az aracsi pusztatemplomot minél ismertebbé tegye, hogy erősítse az itteni magyarság nemzettudatát, valamint hogy tovább ápolja, mélyítse a kapcsolatot a testvértelepülésekkel, a környező magyarlakta falvakkal. Fő feladatának a Szent István korából származó egyetlen műemlékünk enyészettől való megmentését tartja.

A műsor 16 órakor szentmisével és hagyományápoló alkalmi művelődési műsorral kezdődik. Az autóbuszok 14 órakor indulnak a tordai művelődési otthon elől.

A rendezvény támogatója a Tartományi Művelődési, Oktatási Titkárság, valamint a Szekeres László Alapítvány Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!


Szabó Attila felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..