home 2024. május 26., Fülöp napja
Online előfizetés
Szombat, 2015. Április 18.
10:00
Csóka — Birkapörköltfőző és báránysütő verseny
Rendezvény
Csóka — Birkapörköltfőző és báránysütő verseny


A részvételi díj 500 dinár. A szükséges húsról a versenyre benevező csapatoknak kell gondoskodniuk.

A birkapörkölt csak bográcsban főzhető, a versenyzők pedig palackos gázt használhatnak. A pörköltbe szigorúan tilos krumplit vagy káposztát belefőzni!

A báránysült elkészítéséhez szükséges fáról is a csapatoknak kell gondoskodniuk, csakúgy mint a sörsátorról vagy a napernyőről, illetve az ülőalkalmatosságról.

Azoknak a csapatoknak, amelyek a szervezőktől 3 kg összedarabolt birkahúst szeretnének igényelni, április 15-éig 2000 dinárt kell befizetniük az egyesület folyószámlájára.

A szervezők gondoskodnak helyről és vízről a főzéshez, illetve a versenyzők kapnak egy kenyeret, egy feliratos pólót, egy emléklapot és ajándékot is a támogatóktól.

Gyülekező április 18-án, reggel 8 órakor. A sütés-főzés kezdete 10 óra.

A sátrak és a főzőhelyek kialakítását, díszítését a bírálóbizottság külön díjazza.

Ital és étel fogyasztására külön sátor áll majd a vendégek rendelkezésére, a talpalávalót pedig egy zenekar szolgáltatja.

Bővebb tájékoztatás a 063/89-55-760-as vagy a 0230/71-736-os telefonszámon, illetve a kalmanborsos@gmail.com e-mail címen kapható.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..