home 2023. november 28., Stefánia napja
Online előfizetés
Péntek, 2015. Március 20.
18:00
Belgrád — Az MMA fotóművészeinek kiállítása
Kiállítás
Belgrád — Az MMA fotóművészeinek kiállítása


A rendezvény a belgrádi Collegium Hungaricum és a magyarkanizsai Regionális Kreatív Műhely közös szervezésében, valamint a budapesti Magyar Művészeti Akadémia támogatásával jött létre.

A Magyar Művészeti Akadémia egy 1992-ben magyar művészek által alapított civil szervezet, a magyar irodalmárok, képző- és iparművészek, építészek, zeneművészek, film- és fotóművészek fóruma. 2011 óta köztestület. Tagjainak száma eléri a 150-et. Fő feladata, hogy elősegítse a magyar és az egyetemes kultúra értékeinek érvényesülését, megóvását, a magyar művészeti élet hagyományainak tiszteletét, új, értékes alkotások születését.

Az MMA örökös elnöke Makovecz Imre építész, jelenlegi elnöke Fekete György belsőépítész.

A belgrádi kiállítást Haris László fotóművész, az MMA rendes tagja nyitja meg. A kiállító művészek: Balla András, Benkő Imre, Haris László, Kunkovács László, Móser Zoltán, Tóth György Gyula, Török László.

A megnyitón koncertet ad a törökkanizsai Keszég Ákos-trió (Keszég Ákos — hegedű, Bezzeg Gyula — brácsa, Jovánovity Péter — nagybőgő).

A tárlat 2015. április 10-éig, hétköznaponként 10 és 19 óra között látogatható.

Cím: 11000 Belgrád, Gračanicai u. 14.

E-mail cím: belgrad@bbi.hu
Facebook-oldal: www.facebook.com/collegiumhungaricumbelgrad


 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..