home 2023. december 01., Elza napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2015. Március 19.
18:00
Bácsfeketehegy — Kudlik Júlia és Szvorák Katalin lemezbemutatója
Lemezbemutató
Bácsfeketehegy — Kudlik Júlia és Szvorák Katalin lemezbemutatója


A szervezők: a bácsfeketehegyi Feketics Művelődési Egyesület (alapítva 1869-ben) és a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség mindenkit szeretettel várnak!

Kudlik Júlia népszerű tv-bemondó és Szvorák Katalin Kossuth-díjas népdalénekes szembefordulnak korunk sztereotípiáival. Olyan lemezt állítottak össze, amelyen Kudlik Júlia saját gondolatai hangzanak el a szeretetről egyházi és világi megközelítésben, és ehhez kapcsolódnak az énekek. Közös lemezük megállítja az időt és a szeretet útját szorgalmazza. A mai manipulált világban nehéz szeretetet közvetíteni, bármiféle értéket őrizni, továbbörökíteni, de nem lehetetlen. Jókai Anna így vélekedik a fél éve megjelent albumról: „Két megszenvedett tisztaságú lélek ajándéka. A kicsorduló szeretet: szóban és énekben. A szeretet Istentől árad és az emberi Én kelyhe fogadja magába. Töltekezzünk belőle, és osszuk meg a szomjazókkal.” Kudlik Júlia és Szvorák Katalin közös hitvallása reményt keltő örömüzenet, hiszen a megfáradtaknak megnyugvást, a keresőknek válaszokat tartalmaz.


A Feketics ME Facebook-oldala:
Feketics Művelődési Egyesület, Bácsfeketehegy
Az esemény Facebook-oldala:
Kudlik Júlia és Szvorák Katalin lemezbemutatója Bácsfeketehegyen


 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..