home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Útlezárás Szabadkán
2021.11.23.
LXXVI. évf. 46. szám
Útlezárás Szabadkán

A 2021. novemberi ideiglenes közlekedési jelzések elhelyezésének terve szerint, Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának Kommunálisügyi, Energetikai és Közlekedési Titkársága határozatot hozott a forgalom ideiglenes szüneteléséről a Đuro Đaković utca egy részén, a Maksim Gorkij és a Đuro Đaković utcák kereszteződésénél és a Đuro Đaković utca és a Raichle Ferenc park kereszteződésében 2021. november 23-án, kedden 13.00-16.00 óra között.

A forgalom lezárásának oka a jelölt területen az I. Péter király tiszteletére emelt szobor elhelyezésén és az emlékmű körüli terület rendezésén végzett munkálatok.  

Radoslav Vukelić

titkár

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..