home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Útlezárás Palics központjában
2022.03.17.
LXXVII. évf. 11. szám
Útlezárás Palics központjában

A Karin Komerc MD adminisztratív mulasztása miatt, amely a Szabadka-Horgos vasút rekonstrukciójának és korszerűsítésének kivitelezője, Szabadka Város nem kapott értesítést arról, hogy a vasút felső vonalán végzett igényes munkálatok miatt a forgalmat a 2 A 100-Horgosi út jelzésű, II. rendű országúton a vasút és a közút kereszteződésnél 2022. március 16-án ideiglenesen lezárják. 

A munkálatok 2022. március 23-ig tartanak ezen a szakaszon, a forgalom a megváltozott forgalmi rend szerint zajlik, átterelődik Palics település utcáira a mellékletben megadott vázlat alapján. 

A Suboticatrans KV az ideiglenes forgalmi rendnek megfelelően megváltoztatta a vonaljáratok és elővárosi járatainak rendjét. 

Kérünk minden közlekedésben résztvevőt a kihelyezett ideiglenes jelzések betartására. 

Türelmüket és megértését előre is köszönjük. 

Szabadka Város 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..