home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Útjára indul a Tanyaszínház
Pannon RTV
2021.07.22.
LXXVI. évf. 29. szám
Útjára indul a Tanyaszínház

Idén Ödön von Horvát Kazimír és Karolina című darabját mutatják be 20 vajdasági helyszínen.

Útjára indul holnap a Tanyaszínház. Idén Ödön von Horvát Kazimír és Karolina című darabját mutatják be 20 vajdasági helyszínen.

A darab a szerelmi szálon keresztül az 1929-es világválság idejét idézi. A címszerepben László Rolandot és Dedovity Tomity Dinát láthatja a közönség, a rendező Lénárd Róbert.

A vajdasági Tanyaszínházat 1978-ban alapították az évek során traktorral, legújabban pedig minibusszal járják a vajdasági falvakat. Az idei turné július 23-án, Csantavéren kezdődik és augusztus 12-én zárul Oromon. A hivatalos bemutató 24-én szombaton lesz Kavillón.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..