home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Ünnepi programokat támogat a Rákóczi Szövetség
Pannon RTV
2020.11.30.
LXXV. évf. 48. szám
Ünnepi programokat támogat a Rákóczi Szövetség

164 Kárpát-medencei óvoda karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó programját támogatja a Rákóczi Szövetség.

Az idei karácsonyi készülődés nélkülözi a közösségi eseményeket, a gyermekek és a családok találkozását. Annak érdekében, hogy a várakozás időszaka a külhoni magyar óvodás gyermekek számára minél szebb és tartalmasabb lehessen, a Rákóczi Szövetség pályázatot hirdetett a Magyar Iskolaválasztási Programja által érintett óvodák, óvodai csoportok karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó foglalkozásainak támogatására.

A sikerrel pályázó intézmények között vannak vajdaságiak is: Hunyadi János Általános Iskola, Bóbita óvoda (Csantavér), Pán Péter Iskoláskor Előtti Intézmény (Kishegyes), Desanka Maksimović Óvodai Intézmény (Magyarittabé), Petőfi Sándor Általános Iskola a beiskolázási programmal nagycsoportos óvodások részére (Óbecse), Desanka Maksimović Iskoláskor Előtti Intézmény (Torontáltorda).

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..