home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Ünnepeltek a zentai atlétikai bírók
(T. T.)
2014.12.24.
LXIX. évf. 52. szám
Ünnepeltek a zentai atlétikai bírók

A Zentai Atlétikai Bírók Egyesülete megünnepelte fennállásának 65. évfordulóját. A meghívott vendégeket Táborosi László, az egyesület elnöke köszöntötte, és kiemelte, hogy a Zentai Atlétikai Klub versenyzői az idén harminc hazai és külföldi versenyen vettek részt.

A Zentai Atlétikai Bírók Egyesülete 11 viadalt szervezett Zentán, 69 tagja közül 48-an összesen 215 alkalommal bíráskodtak az említett megmérettetéseken. Az ünnepségen elismerő oklevelet adtak át azoknak, akik az idei évben a legtöbb atlétikai versenyen működtek közre, ők pedig: Táborosi László (11 bíráskodás), Kocsis Károly (10), Urbán József (10), Dragan Aleksoski (8), Belec Imre (8), Kalmár István (8), Kecskés István (8), Molnár Gábor Ferenc (8), Mucsi István (8), Vera Predojev (8). Az idén jelent meg Táborosi László huszonnegyedik könyve, mely a Zentai Atlétikai Bírók Egyesületének elmúlt 65 évét (1949—2014) öleli fel.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..