home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Ünnepelt a Hrvatska Riječ hetilap
László Edit
2022.06.18.
LXXVII. évf. 24. szám
Ünnepelt a Hrvatska Riječ hetilap

2022. június 17-én ünnepelte a Szerbiában élő horvát kisebbség egyedüli, heti rendszerességgel megjelenő lapja, a Hrvatska Riječ, a hetilap 1000-ik számát, illetve megjelenésének 20. évfordulóját.

A horvát nemzeti kisebbség helyzetéről Szerbiában Dubravka Severinski, a Horvát Köztársaságon kívül élő horvátok jogi státuszával, kultúrájával és oktatásával foglalkozó iroda vezetője, a megjelenésének 20-ik évfordulóját ünneplő hetilapot pedig Jasna Vojnić, a Horvát Nemzeti Tanács elnökasszonya, Ladislav Suknović, a lap igazgatója, valamint Zlata Vasiljević, a lap főszerkesztője méltatták.

A szabadkai Szabadegyetem aulájában megtartott ünnepi műsort a hetilap elmúlt két évtizede alatt megjelent címoldalak válogatott  fotóinak kiállítása kísérte.


Zlata Vasiljević a lap főszerkesztője


Jasna Vojnić a Horvát Nemzeti Tanács elnökasszonya

Fényképezte: László Edit

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..