home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Ünnepeld világsztárral a Valentin-napot!
2016.01.15.
LXXI. évf. 2. szám
Ünnepeld világsztárral a Valentin-napot!

Énekeljen a világhírű tenor, Paul Potts a nyári randevútokon — ha A bolygó hollandira szóló jegyekkel leped meg szerelmed, most a Hungiba is ingyen mehettek. Valentin-napi akciót hirdet a Szegedi Szabadtéri, közös élményekkel megajándékozva ezzel a szerelmeseket.

Az együtt töltött időnek fontos szerepe van egy kapcsolatban, éppen ezért a legjobb meglepetés Valentin-napra a közös élmény. A Szegedi Szabadtéri Játékok akciójában most minden, A bolygó hollandi operabemutatóra szóló páros jegy vagy bérlet mellé két ajándék, a Hungi Vigadóba szóló belépővel is örömet okozhatunk kedvesünknek. Az akció február 14-ig tart.

Richard Wagner, A bolygó hollandi című operája sem született volna meg szerelem és a közös élmény nélkül, több mint 170 éve. A zeneszerző feleségével, Minna Wagnerrel 1839-ben Párizsba indult, hogy jobb életet teremtsen kettejük számára. Az utazás rendkívül kalandosra és veszélyesre sikeredett, a folyamatos viharok miatt a hajó kapitánya kénytelen volt egy norvég kikötőben lehorgonyozni, ahol eszébe jutott a bolygó hollandi misztikus legendája. Wagnerben ez alapján született meg az elhatározás, hogy zeneművet ír a történetből.

Az opera a Szegedi Szabadtéri Játékok 2016-os évadának nagyszabású nyitóelőadása lesz, melyben a Kormányos szerepét Paul Potts, a Britain's Got Talent-ben feltűnt tenor alakítja majd. A népszerű énekes már készül a szerepre, megkapta a kottákat is. Potts korábban elmondta: nagy rajongója Wagner-nek, első operaélménye is a zeneszerző Trisztán és Izolda című művéből készült produkció volt.

Most szerelmeddel együtt hallgathatod a világhírű énekes bársonyos hangján megszólaló dallamokat. A Szabadtéri Valentin-napi akciójával nem csak február 14-én, hanem júliusban is szép közös perceket szerezhettek egymásnak, ráadásul egy remek bulin is részt vehettek együtt a Hungiban.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..