home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
Ülésezik a szerbiai válságstáb
2021.01.11.
LXXVI. évf. 1. szám
Ülésezik a szerbiai válságstáb

A szerb miniszterelnök azt mondta, vagy új döntéseket hoznak, vagy meghosszabbítják a jelenleg hatályban lévő intézkedéseket.

Ma tíz órakor ülésezik a szerbiai válságstáb. Szó lesz az országba való beutazásra, az oktatási intézményekre és a gazdaságra vonatkozó intézkedésekről a jelenlegi járványhelyzetet figyelembe véve - jelentette be vasárnap Ana Brnabić szerb miniszterelnök. Zlatibor Lončar szerb egészségügyi miniszter korábban azt nyilatkozta, hogy a járványhelyzettől függ majd az, hogy meghosszabbítják-e az országba való beutazás szigorításait, vagyis, hogy továbbra is érvényben marad-e a kötelező negatív PCR teszt, illetve a tíznapos karantén.

Fotó: Tanjug/Nikola Andjic

Egyébként ma jár le az újév előtt meghozott intézkedések határideje, amelynek értelmében a kereskedelmi központok és a vendéglátóipari egységek 20, míg az élelmiszerboltok 21 óráig tarthatnak nyitva.

(Forrás: Tanjug)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..