home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Újvidéken mától lehet igényelni a 10 000 dináros kerékpárvásárlási támogatást
Hét Nap
2022.03.14.
LXXVII. évf. 10. szám
Újvidéken mától lehet igényelni a 10 000 dináros kerékpárvásárlási támogatást

Az újvidéki lakosok ma délelőtt 10 órától tudják igényelni a 10 000 dináros kerékpárvásárlási támogatást a www.biciklomkrozprirodu.rs honlapon. Legkésőbb március 16-a, szerda, 18 óráig lehet jelentkezni.

Újvidék jelentős erőfeszítéseket tesz a fenntartható mobilitás és a kerékpározás népszerűsítése érdekében, ezért az a cél, hogy a kerékpárosok száma növekedjen — az autók számának rovására. Erre az idén is 18 millió dinárt irányoztak elő, ahogyan az előző két körben is. A pályázatra az első 2200 jelentkező kérelmét veszik figyelembe, viszont összesen 1802 támogatást ítélnek oda. Aki rákerül a 2200 jelentkező listájára, annak március 16-a 18 óráig be kell küldenie a rendszerbe a személyi igazolványa másolatát, ezzel a jelentkező megerősíti részvételét, e lépés nélkül viszont lekerül a listáról. A támogatás odaítélésének feltétele, hogy a pályázó, valamint a vele egy háztartásban élők az előző két körben nem voltak a program kedvezményezettjei. A végső névsort legkésőbb március 21-éig teszik közzé, és az érintettek csak ekkor kapnak zöld fényt a kerékpárok megvásárlására. Ezután 15 nap áll majd a rendelkezésükre, hogy eljuttassák a számlát és a bankszámlaszámot, melyre 20-30 napon belül visszatérítik nekik a megítélt támogatást.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..