home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Újvidék és Szabadka között nem járnak a vonatok
2022.04.07.
LXXVII. évf. 14. szám
Újvidék és Szabadka között nem járnak a vonatok

A Belgrád–Budapest gyorsvasút építési munkálatai miatt április 7-étől, vagyis mától szünetel a vonatközlekedés az Újvidék és Szabadka közötti szakaszon – közölte a Szerbiai Vasutak Infrastruktúra Közvállalatának sajtószolgálata.  A forgalmat az újvidéki vasútállomás melletti rendező pályaudvartól egészen Szabadka külvárosáig lezárják.

Az utasok Újvidékről alternatív útvonalon, vagyis  Hódságot, Gombost és Zombort érintve juthatnak el Szabadkára. A másik útvonal szerint Újvidékről Nagybecskereken és Zentán át lehet Szabadkára jutni.

Az újvidéki vasútállomás területén zajló munkálatok miatt az említett járatok nem az állomásra, hanem a rendező pályaudvarra érkeznek, ahonnan autóbuszokkal szállítják az utasokat a vasútállomásig. A vasútállomáson a rendező pályaudvarra induló buszok 20 perccel a vonat indulása előtt veszik fel az utasokat.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..