home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Újraindul a Kossuth Rádió diákrovata, a VÁLASZ-UTAK
MTVA
2020.10.02.
LXXV. évf. 40. szám
Újraindul a Kossuth Rádió diákrovata, a VÁLASZ-UTAK

Október 2-tól hetente egyszer ismételten a diákoké lehet a stúdió, ugyanis egy év szünet után, péntektől újra hallható a közmédia diákrovata, a VÁLASZ-UTAK.

VÁLASZ-UTAK 2012-ben debütált a Kossuth Rádióban Keresztes Ilona és Mohácsi Edit szerkesztésében a Vendég a háznál című családi magazin pénteki rovataként. A műsorban tizenéves fiatalok beszélgetnek őket érintő kérdésekről, dilemmákról. Egy-egy kérdésre különböző utakon haladva, de közösen keresik a válaszokat. Az újrainduló VÁLASZ-UTAK-ban sem lesz ez másként. A fiatalok azt vallják, hogy „beszélgetni jó” egy asztalnál, szemtől szemben, offline üzemmódban. 

A felvételek nemcsak a stúdióban készülnek ezentúl, hanem külső helyszíneken is, valamint vendégek is érkeznek majd a fiatalokhoz.

-„Egy év után újra összeállt a csapat! Külön öröm, hogy mostantól a Kossuth Rádió pénteki adása mellett a VÁLASZ-UTAK  podcaston is elérhető lesz a fiatalok beszélgetése” – árulta el Keresztes Ilona a műsor felelős szerkesztője, aki azt is hozzátette, hogy a jövőben tervezik az „Osztályterem Stúdió” megvalósítását is: - „Ennek keretében hazai és külhoni középiskolákat látogatunk majd meg, és beszélgetünk az ott tanuló fiatalokkal.”

A VÁLASZ-UTAK első adása pénteken 11 óra 30 perctől hallható a Kossuth Rádióban.

A fotón Keresztes Ilona, a Kossuth Rádió vezető szerkesztője, Táncsics Mihály- és Családbarát Médiáért- díjjal kitüntetett újságíró (Budapest, 2019. november 20.). MTI/Czimbal Gyula.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..