home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Újítások a magyarkanizsai strandon
Tóth Tibor
2021.06.16.
LXXVI. évf. 24. szám
Újítások a magyarkanizsai strandon

Az elmúlt időszakban újabb elemekkel bővült a magyarkanizsai strand. A fejlesztésekről, újdonságokról Újvári Zsombor, a Magyarkanizsai Községi Tanács idegenforgalommal és tájékoztatással megbízott tagja sajtótájékoztatón számolt be.

A kempingben kiparcellázták és megjelölték a sátor-, illetve a lakókocsihelyeket, bővítették az elektromosáram-csatlakozók számát, megújult a kamerarendszer is, valamint továbbra is ingyenes wifi áll a vendégek rendelkezésére.

— Újabb szórakoztató tartalommal bővült a Tisza-part. A medencénk már több éve sikeresen működik, a Komunalac Kommunális Szolgáltató Közvállalatnak köszönhetően szép, rendezett, zöld környezet várja az idelátogatókat. A Helló, Kanizsa! branddel összhangban három szép nagy zászló került a strandra, a röplabdapálya mellé. A medence melletti kis házat átalakítottuk, átfestettük, és egy szelfifalat hoztunk létre. Az idelátogató turisták és a polgáraink a fal előtt fényképezkedve vihetik városunk, községünk hírét a nagyvilágba. Kihelyeztünk egy interaktív információs pultot is, melyen elérhető a Helló, Kanizsa! honlap. Az érintőképernyős szolgáltatás segítségével minden idegenforgalommal kapcsolatos információ elérhető. Lényeges újítás a nyilvános telefontöltő is, mely egy kis dobozt takar négy fiókkal. Ha vendégeinknek lemerül a mobiltelefonjuk vagy más elektronikus eszközük, akkor betehetik a fiókba, és otthagyhatják tölteni. A strand rész is új tartalommal bővült, hiszen a napernyők tartóin kis polcokat alakítottak ki, melyekre a poharakat is le lehet helyezni. Emellett relaxágyakat raktunk a Tisza-partra, melyek nem napozásra, inkább pihenésre valóak, és arra, hogy az idelátogatók gyönyörködjenek a Tisza-part panorámájában — emelte ki Újvári.

Köztársasági szinten a község 2,8 millió dinárt nyert, melyből a töltés felső sétánya lesz felújítva. A meglévő padokat átfestik, a kandelábereket rendbe hozzák, illetve szükség szerint kicserélik őket, és új szemeteskosarakat is kihelyeznek.

Az előrejelzések szerint a hétvégére kivirágzik a Tisza, hiszen a folyó hőmérséklete eléri a 22-23 fokot. Újvári mindenkit arra biztat, látogasson el Magyarkanizsára, és gyönyörködjön a tiszavirágzásban.

Fényképezte: Tóth Tibor

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..