home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Újévi támogatás a zentai Népkonyhának
2020.12.31.
LXXV. évf. 53. szám
Újévi támogatás a zentai Népkonyhának

A Japan Tobacco International vállalat tizennegyedik alkalommal adta át hagyományos újévi támogatását a zentai Népkonyhának. Az adományt ft. Nagy József főesperes, a Caritas zentai szervezetének elnöke vette át. Jelen volt Aleksandar Živkov, a JTI zentai vállalatának igazgatója és Czegledi Rudolf polgármester.

–Nagy örömünkre szolgál, hogy ebben a nehéz, aggodalommal teli évben nem csak megtartani sikerült az ajándékozásnak ezt a szép hagyományát, hanem növeltük is a donáció összegét, és 1,5 millió dinárral járultunk hozzá a rászorulók ellátásához. A zentai polgárok, akiknek ez a támogatás elengedhetetlen, a jövőben is számíthatnak ránk – hangsúlyozta Aleksandar Živkov.


Fotó: JTI

Amióta a JTI vállalat jelen van Zentán, számos aktivitással járult hozzá a közösség fejlődéséhez. Segítette többek között a színház épületének, a szökőkútnak, a városi medencének és a munkarokkantak központjának a felújítását.

A Népkonyha szolgáltatását naponta háromszázötven személy veszi igénybe. Működését a zentai önkormányzat is támogatja, továbbá jelentős a magánvállalatok és a magánszemélyek segítsége.

Forrás: A JTI közleménye

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..