home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Újdonságok a zene világában
Zvekán Péter
2023.02.10.
LXXVIII. évf. 5. szám
Újdonságok a zene világában

Rúzsa Magdolna: Olé — Ed Sheeran: F64 — Gucci Mane, Kodak Black: King Snipe

Rúzsa Magdolna: Olé

Újabb felvétel érkezik Magyarország legsikeresebb labdarugócsapatának első albumáról — „A nagy Fradi lemez: a zene ereje” —, mely valójában egy olyan zenei projektum, amelyet a Fonogram-díjas Lotfi Begi álmodott és valósított meg rengeteg kiváló közreműködővel.

Erről a lemezről került most ki egy új klip, mely a Rúzsa Magdival közösen felvett Olé című dalhoz forgott. A szám Magdi nagy visszatérését követte, és nem meglepő módon azonnal közönségkedvenc lett. A fülbemászó refrén és az énekesnő összetéveszthetetlen hangja egy igazán ütős kombináció lett, a klip viszont csak nemrég készült el hozzá.

Magdi dalán kívül a korongon olyan slágerek átdolgozását is megtaláljuk, mint az Ámokfutók A hold dala című örökzöldje, melyet Kozsóék Begivel, Náksi Attilával és DR BRS-sel gondoltak újra. Ez a megjelenésekor hatalmas siker lett, és azóta már 3 milliós YouTube-nézettségre tett szert. Ezenkívül a Dér Henivel közösen felvett Freed From Desire is a tracklist része.

A fentebb felsoroltakon kívül olyan előadók hallhatóak még a lemezen, mint Caramel, a Hősök, Nyári Kálmán, Sipos Péter, Hevesi Tamás vagy Pataky Attila.

 

Ed Sheeran: F64

Megérkezett a világhírű angol előadó első idei dala, mely egy tisztelgés Jamal Edwards előtt. Ő egy brit zenei vállalkozó és DJ volt, ezenkívül a fiatal tehetségeket felkaroló brit SB.TV alapítója, a brit popikon személyes jóbarátja, aki 2022. február 20-án hunyt el.

Az újdonság az F64 címet viseli, és egy videóklip is készült hozzá, melyet egy üres Stamford Bridge-i sportteremben forgattak. A dal különlegessége, hogy ez egy 64 ütemes freestyle, melyben az énekes mély gyászát rappeli el, szeretett kollégája emlékét megelevenítve.

 

Gucci Mane, Kodak Black: King Snipe

Megjelent a Grammy-jelölt Gucci Mane és a többszörös platina minősítéssel büszkélkedő rapper, Kodak Black új kollaborációja, a King Snipe.

A dal Gucci Mane idei első kislemeze, és egyúttal a két rapper második együttműködése, a Bruno Marsszal közösen felvett nagy sikerű Wake Up in The Sky után. A 2018-beli felvétel azóta több mint 1,8 milliárd összesített streamingnél jár, és ötszörös platina minősítést ért el.

Gucci egyébként elképesztően zárta a tavalyi évet. New 1017 című, 24 dalos válogatásalbuma több mint 8 milliárd amerikai streamelésnél és 3 milliárdnál is több YouTube-lejátszásnál tart. Kodak Black pedig január elején jelentette meg a Kodak The Boss videóklipjét, mely azonnal nagy közönségkedvenc lett a YouTube-csatornáján.

Nyitókép: kep.cdn.indexvas.hu

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..