home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Újabb üdülési utalványok várnak gazdára
Szerbiai RTV
2021.05.06.
LXXVI. évf. 18. szám
Újabb üdülési utalványok várnak gazdára

A napokban ismét igényelhetővé válnak az ingyenes üdülési utalványok - mondta Aleksandar Seničić.

Az Utazási Irodák Szerbiai Szövetségének igazgatója elmondta, az állam a költségvetésből 100 millió dinárt különített el erre a célra. A szerbiai állampolgároknak így 20 ezer újabb utalvány áll a rendelkezésére.

Az 5 ezer dinár értékű üdülési utalványok kizárólag belföldi utazás alkalmával használhatóak. Feltétel, hogy az igénylő legalább 5 éjszakát töltsön a több száz szerbiai szállás egyikén.

Aleksandar Seničić, az Utazási Irodák Szerbiai Szövetségének igazgatója: „Fontos megjegyezni, hogy Szerbia minden polgára kérheti ezeket az utalványokat. Az egyetlen feltétel az, hogy a havi jövedelme ne legyen több 70 ezer dinárnál. Szükséges, hogy a weboldalon válasszon egy létesítményt, és foglaljon szálláshelyet ebben a létesítményben, akár önállóan, akár az utazási irodán keresztül. A foglalásról szóló igazolással és személyi igazolvánnyal kell jelentkezni a szerbiai posták bármelyikén és az utalvány megérkezik a jelentkező lakcímére.”

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..