Újabb szabadkai intézkedések
2020.11.20.
LXXV. évf. 47. szám
Újabb szabadkai intézkedések

Szabadka város válságkezelő törzskara a 2020. 11. 20-án megtartott 17. rendkívüli ülésén meghozta a következő döntést.

1. Elrendelik azoknak a vendéglátással foglalkozó cégeknek és vállalkozóknak, amelyek ételkiadó pulton keresztül szolgálnak fel ételt, hogy a 21.00 és 06.00 óra közötti időszakra távolítsák el az építmény előtti asztalokat és székeket.

2. Tilos az ételfogyasztás azon vendéglátó-ipari létesítmények előtt, amelyben az ételt ételkiadó pulton keresztül szolgálják fel.

3. Elrendelik azoknak a személyeknek, akik olyan vendéglátó-ipari létesítmény előtt várakoznak a kiszolgálásra, amelyben az ételt ételkiadó pulton keresztül szolgálják fel, hogy tartsák be az egymás közötti legalább 2 méteres távolságot, és kötelezően viseljenek védőmaszkot.

4. A jelen parancsban foglalt intézkedések betartása felett Szabadka Város Közigazgatási Hivatala gyakorol felügyeletet a Felügyeleti és Ellenőrző Titkárság révén, valamint az illetékes köztársasági felügyelőségi szervek.

A döntés azonnali hatállyal életbe lépett.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Nyugat-Balkán rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..